Vijesti Hronika Pokušali podići novac sa tuđe kartice na bankomatu

Pokušali podići novac sa tuđe kartice na bankomatu

0

Policijskoj stanici Derventa, 22.08.2012. godine, prijavljeno je da je nad F.V. sa područja opštine Žepče, FBiH, izvršena teška krađa na naročito drzak način. Prema do sada prikupljenim operativnim saznanjima, nekoliko minuta iz ponoći, četiri nepoznata lica prišla su oštećenom, koji se nalazio pored svog parkiranog vozila marke „BMW“, nasilno ga ugurali u vozilo, potom iz novčanika uzeli bankovnu karticu, sa kojom su dvojica izvršilaca pokušali podignuti novac sa bankomata u Derventi.

AmblemMUP-a

Kada nisu uspjeli podići novac, izvršioci su oštećenog sa njegovim vozilom odvezli na druga mjesta, gdje su takođe, pokušali zloupotrijebiti bankovnu karticu, a kada im to nije uspjelo oštećenog su vratili u Derventu i otuđivši mu ručni sat i novac koji je imao u novčaniku, udaljili se u nepoznato pravcu. U toku je operativni rad na pronalasku lica koja su na ovaj način počinila KD teške krađe na naročito drzak način.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here