Vijesti Hronika Pokušala izvršiti samoubistvo skokom u bunar

Pokušala izvršiti samoubistvo skokom u bunar

0

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa u saradnji s policijskim službenicima spaili su pedesetvdogodišnju ženu koja je pokušala da izvrši samoubistvo skokom u bunar.

Naime, Policijskoj stanici Derventa noćas oko 02,25 časova, obratila se maloljetna žesna osoba koja je prijavila da je njena majka Z.T, psihički bolesnik i koja je pod stalnim nadzorom, iskoristila trenutak nepažanje te napustila kuću, te da se ista boji da će izvršiti samoubistvo s obzirom da je to isto već pokušala učiniti tokom mjeseca januara tekuće godine.

Službenici policijske stanice Derventa su obilaskom terena, zajedno sa članovima porodice, utvrdili da je ista najvjerovatnije skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno niko ne nalazi.

Na lice mjesta su odmah upućeni radnici Teritorijalne vatrogasne jedinica Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, te nakon što je utvrđeno da lice koje je skočilo u bunar daje znake života i da se nalazi u bunaru u kojem ima vode, čija je dubina do nivoa vode iznosi oko 4-5 metara, pristupilo se njenom spašavanju na način da su policijski službenik i radnik TVJ Derventa uz pomoć ljestava sišli u bunar, a potom uz pomoć konopca vezivanjem oko tijela izvukli navedeno lice, saopšteno je iz PU Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here