Vijesti Sport Polaznici ŠF “Derventa” na zasluženom odmoru, planovi za narednu sezonu ambiciozni

Polaznici ŠF “Derventa” na zasluženom odmoru, planovi za narednu sezonu ambiciozni

0

Sedamdesetak polaznika Škole fudbala Derventa od 1. decembra nalazi se na zasluženom odmoru čemu je, doduše, kumovala i epidemija korona virusa.

Sa mladim fudbalerima uzrasta od 7 do 11 godina rade dva licencirana UEFA trenera Dejan Pijetlović i Željko Simić, inače osnivač ovog sportskog kolektiva.

Zbog virusa korona nismo se puno takmičili, ali smo smo bili učesnici DFA lige (Dječija fudbalska asocijacija) u kojoj smo na kraju osvojili 2. mjesto. Sa turnira u Maglaju, Gradačcu i Zenici smo donosili medalje, dok smo na turniru u Vrdniku imali priliku da snage odmjerimo sa vršnjacima beogradskog Partizana, kaže Simić.

Ovaj sportski kolektiv ljetos je proslavio i prvu godišnjicu rada, a tom prilikom nagrađeni su najbolji polaznici, te podijeljena nova oprema.

Svi članovi su besplatno dobili po dva para dresova, a neke selekcije i više. Sve ovo ne bi uspjeli da nije bilo podrške roditelja naših članova kao i sponzora koji su prepoznali naš trud i rad. Sljedeće godine već imamo dosta dogovorenih utakmica i turnira, a u planu je i odlazak naše škole u Italiju gdje će nas ugostiti jedan lokalni klub, otkriva Simić, najavivši nastavak treninga od februara.

U svom dosadašnem radu nije izostala podrška sponzora, među kojima posebno ističu preduzeća “Drvoprerada Đurić”, “Geokop”, “Gatarić” doo, “Nur trans”, “Niweks”, restoranu “Eden”, benzinskoj pumpi “Nada”, “Profi Nova B.L”, agenciji “Bilanca”, kafe “Vagabond”, keteringu “Marko Polo”, preduzeću “Minik”, kao i Voji Samardžiu, Igoru Žunic, svešteniku Iliji Joviću i drugima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here