Vijesti Kultura i obrazovanje Polaznici “Sonate” predstavili talente na Novogodišnjem koncertu – FOTO

Polaznici “Sonate” predstavili talente na Novogodišnjem koncertu – FOTO

0

U Centru za kulturu večeras su Novogodišnjim koncertom svoje talente pokazali mladi polaznici muzičke radiice “Sonata“.

Na svom prvom koncertu su se predstavili polaznici iz Dervente i Broda koji su otvorili koncert zajedničkim nastupom i horskim izvođenjem dječijih pjesmica.

Planirali smo nastup za roditelje, ali smo zbog velikog interesovanja odlučili da napravimo pravi mali koncert. Desetak polaznika odsviralo je kompozicije na klavijaturama, gosti koncerta bila su i dva učenika Muzičke škole, ok je veće zatvorila vijolinistkinja Maja Orlando, kaže profesor muzike i osnivač “Sonate” Valentina Šatara.

Muzička radionica “Sonata” osnovana je sredinom ove godine nakon što se nekoliko roditelja zainteresovalo za dodatne časove klavira za svoju djecu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here