Vijesti Hronika Policajci spriječili pokušaj samoubistva vješanjem

Policajci spriječili pokušaj samoubistva vješanjem

0

Službenici Policijske stanice Derventa sinoć oko 23.45 časova spriječili su lice inicijala D.J. iz Dervente da izvrši samoubistvo vješanjem.

Nešto ranije PS Derventa prijavljeno je da se pomenuto lice udaljilo iz stana, nakon čega je usliedio i obilazak terena i potraga.

Nedugo potom Policijska stanica Derventa je zaprimila anonimnu prijavu da je u Ulici 1. maja u Derventi uočeno navedeno lice i da u ruci ima konopac, te da isto najvjerovatnije ima namjeru da se samopovrijedi.

– Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju prilikom čega su uočili navedeno lice na stablu, nakon čega su mu oprezno prišli zadržali ga rukama u položaju da se ne može namjerno osloboditi od grane za koju se držalo, te oslobodili kraj konopca koji je bio vezan oko vrata, a zatim ga bezbjedno spustili na tlo, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

D. J. je potom prevezeno u Dom zdravlja Derventa odakle je upućeno u dobojsku bolnicu, gdje je zadržano na liječenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here