Vijesti Hronika Policajci spriječili Dervenćanku da izvrši samoubistvo

Policajci spriječili Dervenćanku da izvrši samoubistvo

0

Patrola policije Policijske stanice Derventa spriječila je danas lice inicijala N.G. iz Dervente da skoči sa Novog mosta prilikom pokušaja da izvrši samoubistvo.

Policijskoj stanici Derventa jutros oko 10,10 časova prijavljeno je da se na Novom mostu nalazi nepoznata ženska osoba koja najvjerovatnije želi da skoči u rijeku Ukrinu.

Po navedenom su postupili policijski službenici koji su na navedenom mostu ugledali nepoznatu žensku osobu koja je zakoračila preko ograde mosta a koju su tokom konverzacije uspjeli odgovoriti od njene namjere te istoj pomogli da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Navedenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa, a potom je prevezena u dobojsku bolnicu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here