Vijesti Društvo Policajci uče prvačiće saobraćajnim pravilima

Policajci uče prvačiće saobraćajnim pravilima

0

Policijski službenici Policijske stanice Derventa održali su su prvačićima Osnovne škole “19. april” kratko predavanje na temu bezbijednog i pravilnog učestvovanja u saobraćaju.

Tokom septembra u svim školama u Derventi održaće slična predavanja, a sve u okviru kampanje “Zaštitimo djecu u saobraćaju”.

Od samog početka nove školske godine je obezbijeđeno pojačano prisustvo policije u blizini školskih objekata i na putnim pravcima kojima se kreće veći broj djece školskog uzrasta, a sve u cilju zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju. Policijska uprava Doboj apeluje na vozače da sa pojačanom pažnjom učestvuju u saobraćaju, posebno u blizini škola i na putnim pravcima na kojima se kreću učenici, kako bi na taj način povećali bezbjednost naših najmlađih sugrađana, podsjećaju iz Policijske uprave Doboj.

Takođe, pozivaju i roditelje da djecu upoznaju sa saobraćajnim pravilima, te da ih upozore da ne pretrčavaju kolovoz, da koriste obilježene pješačke prelaze i da ulicama hodaju pažljivo, posebno na mjestima gdje nema trotoara.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here