Vijesti Hronika Policija nastavlja rad po prijavi za nasilničko ponašanje

Policija nastavlja rad po prijavi za nasilničko ponašanje

0

Službenici Policijske stanice Derventa nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela „nasilničko ponašanje“ koje je izvršeno 10. oktobra na štetu lica inicijala V.M. iz Teslića.

Policijskoj stanici Derventa tog dana je oko 1:45 časova prijavljeno da je na Sajmištu uočeno nekoliko lica koja se najvjerovatije tuku, te da jedno lice doziva u pomoć.

Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su na licu mjesta zatekli lica inicijala M.F. i D.F. oba iz Dervente i lice inicijala V.M. iz Teslića koje je na sebi imalo vidne tjelesne povrede. Lice inicijala V.M. je zadobilo teške tjelesne povrede od pada sa visine i od lica inicijala M.F. i D.F. i istome je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Derventa a potom u dobojskoj bolnici, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here