Vijesti Hronika Policija spriječila pokušaj samoubistva

Policija spriječila pokušaj samoubistva

0

Patrola Policijske stanice Derventa jutros oko 08,20 časova uočila je i spriječila B.J. (1961) iz Dervente da skoči sa Starog mosta u Derventi i da izvrši samoubistvo.

Prilikom obilaska terena patrola policije Policijske stanice Derventa je od strane građana obaviještena da na rubu ograde Starog mosta u Derventi stoji nepoznata ženska osoba, te da ista ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu.

Po uočenom su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koje su sa vanjske strane ograde mosta ugledali nepoznatu žensku osobu, koju su tokom konverzacije uspjeli odgovoriti od njene namjere, nakon čega je ista bezbjedno uz pomoć policijskih službenika prešla na unutrašnju stranu mosta, saopšteno je iz PU Doboj.

Navedenoj je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je ista prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here