Vijesti Društvo Policijska stanica Derventa obilježila Aranđelovdan, krsnu slavu MUP-a Srpske – FOTO

Policijska stanica Derventa obilježila Aranđelovdan, krsnu slavu MUP-a Srpske – FOTO

1

Parastosom i polaganjem vijenaca u čast službenika nastradalih u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, te slavskim obredom, pripadnici Policijske stanice Derventa obilježili su preznik Svetog arhangela Mihaila, krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Bila je ovo prilika da se brojni Dervenćani ponovo prisjete onih koji su položili živote braneći svoj narod i teritoriju Republike Srpske.

Na spomen-obilježju u krugu Policijske stanice Derventa upisana su imena Milomira Lejića, Miomira Ružića, Milana Trnjanca, Miodraga Milića, Petara Cvjetkovića, Zorana Đurića, Ninka Lukića, Nadeta Kuzmanovića, Veseljka Lješića i Drage Ninkovića.

Proslavi krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova u Derventi prisustvovali su prvi put i penzionisani policajci.

Ističu, velika je čast i privilegija biti u Derventi sa novom generacijom mladih policajaca.

Jedan od njih je i Petar Vukičević, koji je u policijskoj upravi Derventa proveo 19 godina, uključujući i godine Odbrambeno – otadžbinskog rata, tokom kojih je bio ranjen više puta.

Obraćajući se prisutnima za slavskom trpezom gradonačelnik Dervente Milorad Simić čestitao je krsnu slavu i rekao da su rezultati koje ostvaruje ova stanica u stalnom porastu.

Obilježavanje krsne slave počelo je polaganjem vijenaca, koje su položile porodice poginulih pripadnika MUP-a, predstavnici Gradske uprave i Boračke organizacije Derventa.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Policija je od temelja banditizovana,meni godinama kradu s bandom kafedžije gojka gdje se okupljaju lopovi iz sedam sela.U sudu sudi Đurđevićka,pred sudom čuči advokat Đurđević,u policiji Đurđević banditiše.To je realnost i bahata samovolja.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here