Vijesti Kultura i obrazovanje Poljoprivredni tehničar pripremili biljke za zimu

Poljoprivredni tehničar pripremili biljke za zimu

0

Učenici poljoprivrednog smjera Stručne i tehničke škole protekle sedmice su vrijedno radili i ispunjavali svoje zadatke predviđene kalendarom poslova za ovo doba godine.

Proteklih dana učenici su se bavili jesenjim uređivanjem školskog dvorišta, čišćenjem opalog lišća i orezivanjem ruža, te ih tako pripremali za proces zimskog mirovanja. Imali su obaveza i u školskom stakleniku, gdje su se bavili skidanjem pelcera pelargonija i pripremom supstrata za presađivanje. Potom su reznice presađivali u saksijice ispunjene supstratom, a u danima nakon toga redovno i svakodnevno obilazili i zalijevali. Da sve bude urađeno valjano i i po pravilu, brinuli su njihovi profesori praktične nastave, kažu u Stručnoj i tehničkoj školi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here