Vijesti Društvo Pomozimo Dejanu da ozdravi

Pomozimo Dejanu da ozdravi

0

Sedamnaestogodišnji Dejan Knežević iz Velike Sočanice priprema se za četvrtu operaciju u borbi protiv cerebralne paralize. Ova bolest dijagnostikovana mu je odmah po rođenju, ali se on i njegovi roditelji, Ankica i Borislav, nisu predali.

Pomozimo Dejanu da ozdravi

Krenuli su u borbu za zdravlje i normalan život, a na tom putu velika prepreka im je novac. Velike šanse za kaka-takav oporavak, Dejanu su davali ruski ljekari koji odriniraju u Paraćinu, ali to liječenje prilično mnogo košta.

Uz porodicu Knežević svih ovih godina su brojni humani ljudi koji pomažu koliko i kako mogu. Ovih dana u toku su pripreme za sakupljanje novca za četvrtu operaciju, a kao i ranije, u nju su se uključili radne kolege Dejanovog oca iz Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, te druga preduzeća, udruženje Sunce i mnogi stanovnici.

Porodica Knežević posebnu zahvalnost želi da izrazi vlasniku kafe bara “Rio“ Miši Tešendiću, koje je za Dejanovo liječenje donirao prihod od cjelovečernje zabave u ovom lokalu.

Č. V. – Derventski list

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here