Vijesti Kultura i obrazovanje Ponosni na moderne nastavne programe: SŠC “Mihajlo Pupin” budućim srednjoškolcima nudi upis...

Ponosni na moderne nastavne programe: SŠC “Mihajlo Pupin” budućim srednjoškolcima nudi upis u 7 zanimanja

0

U Srednjoškolskom centru „Mihailo Pupin“ planiraju da u školskoj 2020/21 upišu ukupno 144 učenika u sedam različitih zanimanja.

S obzirom da se nastava odvija na daljinu, te da su pristigla i prva uputstva o ocjenjivanju učenika, iz ove obrazovne ustanove smatraju da će vrlo brzo biti poznato na koji način će se obavljati upis učenika u izmijenjenim okolnostima usljed epidemije.

Upisna politika naše škole prati razvoj modrnog društva i mi se ponosimo najmodernijim nastavnim programima za najaktuelnija zanimanja na tržištu rada, kao i našom stogodišnjom tradicijom. S obzirom na epidemiju korona virusa i ograničenja u okupljanju, učenicima koji žele da se pobliže upoznaju sa upisom u našu školu zanimanja ćemo predstaviti putem medija i nove internet stranice naše škole (OVDJE), kažu u SŠC “Mihajlo Pupin”.

Đaci završnih osnovnoškolskih razreda moći će odabrati između gimnazije opšteg smjera (opširnije OVDJE) i gimnazije računarsko-informatičkog smjera (opširnije OVDJE), tehničara mehatronike (opširnije OVDJE), tehničara računarstva i programiranja (opširnije OVDJE), električara-elektroinstalatera (opširnije OVDJE), auto-električara (opširnije OVDJE) i modnog obućara (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here