Vijesti Sport Ponovo na okupu i muška ekipa: Ragbisti i ragbistkinje “Gladijatora” počinju pripreme...

Ponovo na okupu i muška ekipa: Ragbisti i ragbistkinje “Gladijatora” počinju pripreme za novu sezonu – FOTO

0

Ragbi klub Gladijatori započeće pripreme za narednu sezonu u ponedjeljak, 25. januara. Prvi dio priprema odradiće u Sportskoj dvorani, a potom će se, u zavisnosti od vremenskih uslova, treninzi održavati i na terenu sa vještačkom podlogom Gradskog stadiona.

Ove sezone, pored ženske ekipe, pripreme će početi i muški tim.

Uz četiri iskusna imamo desetak novih momaka koji su izrazili interesovanje da se oprobaju u ovome jedinstvenom i posebnom sportu. Vidjećemo kako će se momci posložiti jer će uigravanje zahtjevati dosta truda i rada, a ako bude sve išlo po planu prijavićemo se na državno prvenstvo i na neke međunarodne turnire, kaže trener derventskih ragbista Radomir Petković Štaka.

Djevojke će se i dalje takmičiti u regionalnoj WRRS ligi u kojoj su u proteke 3 godine ostvarili zapažene rezultate u duelima sa ponajboljim ekipama Slovenije, Bugarske, Hrvatske, Mađarske i Italije.

Naravno sve će sve to zavisiti od situacije izazvanje pandemijom, ali se nadamo da će ove godine ići na bolje. Naše je da vrijedno treniramo, skupljamo sve više kvalitetnih treninga i radimo na omasovljavanju pogona, te i ovom prilikom želim da sve momke i djevojke pozovem da nam se priključe uz napomenu da smo jedini klub u kojem se članarina, sva putovanja, oprema i slično ne naplaćuju, naglašava Štaka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here