Vijesti Kultura i obrazovanje Ponuda Glossa centra koja se ne odbija: Besplatna probna sedmica i popust...

Ponuda Glossa centra koja se ne odbija: Besplatna probna sedmica i popust na kurs!

0

Ako želite započeti učenje njemačkog jezika, a niste sigurni da li je kurs pravo rješenje za vas, Glossa centar za njemački jezik omogućava vam besplatnu probnu sedmicu kako biste se uvjerili da je Glossin kurs najbolje rješenje za uspješno učenje njemačkog jezika.

Besplatna probna sedmice trajaće od 07. do 11. oktobra 2019. godine, a svi polaznici probnih časova dobiće i 10 odsto popusta ako se odluče pohađati kurs.

Jednostavno se prijavite putem telefona na broj 066 848 261 ili putem mejla [email protected] i potpuno besplatno pohađajte kurs u trajanju od jedne sedmice. Ukoliko vam se naš kurs svidi, jednostavno nastavite učenje prema redovnom intenzitetu, kažu u Glossa centru Derventa

Prijava je moguća i u prostorijama u ulici Cara Lazara 45 od ponedjeljka do petka od 17.00 do 20.00 časova.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here