Vijesti Društvo Portal Derventa Cafe će i dalje prenositi sjednice Skupštine grada

Portal Derventa Cafe će i dalje prenositi sjednice Skupštine grada

0

Najpovoljniju ponudu za prenos zasjedanja Skupštine grada Derventa u toku 2024. godine dostavio je portal Derventa Cafe, odlučila je Komisija za javne nabavke grada Derventa nakon provedene tenderske procedure.

Naš portal sa saradnicima je dao bolju ponudu od ponuđača “Livestream team” Sarajevo koji je takođe učestvovao u nadmetanju.

Poslije donošenja odluke očekuje nas potpisivanje Okvirnog sporazuma prema kojem je portal Derventa Cafe do kraja godine obavezan osigurati prenos sjednica za šta će mu se isplatiti 1.199 KM po danu zasjedanja, a sve do maksimalne vrijednosti Okvirnog sporazuma od 11.988 KM za pretpostavljenih 10 skupštinskih zasjedanja.

Dobavljač usluga prenosa je obavezan angažovati, u skladu sa zahtjevima iz tenderske dokumentacije, najmanje dva lica koji će prenos izvoditi sa tri kamere, od kojih je jedna pokretna i prati diskusije odbornika, kao i da će osigurati četvrtu kameru za snimanje koferencija za medije.

Za prenos sjednica dobavljač je obavezan osigurati i video-miksetu, internet odgovarajuće snage za prenos preko Jutub kanala Grada Derveta u „full HD“ rezoluciji, postavljanje grafika sa imenima diskutanata, te emitovanje promotivnih videa u pauzama sjednice.

Javni poziv za dostavljanje ponuda bio je obljavljen, kao i sve drugi pozivi, na portalu Agencije za javne nabavke i bio je dostupan svim zainteresovanim subjektima, a pored toga obavještenja o ovoj javnoj nabavci, ponude su dostavljene na najmanje tri e-adrese preduzeća koji se bave sličnim djelatnostima u sklopu istraživanja tržišta, novine u postupku javnih nabavki.

Na kraju, tendersku dokumentaciju je preuzelo 8 zainteresovanih, ali su stigle samo dvije ponude, što i ne čudi s obzirom da se ovakve usluge naplaćuju dosta više od iznosa određenog ovom javnom nabavkom.

Boris Nikolić, urednik portala

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here