Vijesti Razno Pošalji fotografiju i osvoji kurs njemačkog jezika vrijedan 330 KM

Pošalji fotografiju i osvoji kurs njemačkog jezika vrijedan 330 KM

0

Snimili ste zanimljivu fotografiju u Njemačkoj ili bilo kojoj drugoj zemlji njemačkog govornog područja? Zašto je ne biste iskoristili i osvojili besplatan kurs njemačkog jezika u Glossa – centru za njemački jezik?

Web

Glossa-centar i portal eTrafika organizuju nagradnu igru Fotografija za kurs njemačkog”, pri čemu Vas Glossa nagrađuje sa kursom njemačkog jezika na nivou A1/1 u vrijednosti od 330 KM.

Sve što trebate da uradite jeste da dostavite Vašu fotografiju snimljenu u bilo kom gradu Njemačke, Austrije ili Švajcarske sa kratkim opisom i nazivom grada/ mjesta u kojem je snimljena i već učestvujete u nagradnoj igri.

Uslovi učešća su navedeni u produžetku:

• Pošaljite nam Vašu fotografiju snimljenu u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja (Njemačka, Austrija, Švajcarska) do 24. septembra u podne, na mail [email protected] ili inbox Facebook stranice eTrafika.net.

• Sve fotografije će biti objavljene 25. septembra na Facebook stranici eTrafika.net;

• Vlasnik fotografije koja do 15. oktobra u ponoć dobije najviše „lajkova“ osvaja besplatan kurs njemačkog jezika na nivou A1/1 u Glossa – centru za njemački jezik u bilo kojoj poslovnici širom zemlje (Banjaluka, Brčko, Derventa, Doboj, Gradiška, Laktaši, Prijedor, Prnjavor, Teslić, Tuzla);

• Učesnici nagradne igre uz fotografiju trebaju dostaviti: ime i prezime, kontakt-telefon, mail adresu, mjesto gdje je fotografija nastala (grad, država) i naziv fotografije (npr. „Zalazak sunca u Beču“);

• Dobitnik nagrade će biti objavljen 16. oktobra.

S obzirom da Glossa – centar za njemački jezik i eTrafika.net i ovom prilikom podržavaju kreativni rad, fotografija sa najviše „lajkova“ će biti dodatno objavljena na internet stranicama eTrafika.net i Glossa – centra za njemački jezik, kao i u prostorijama Glossa-centra sa odgovarajućim popratnim tekstom.

Za sva dodatna pitanja o nagradnoj igri se možete obratiti na mejlove [email protected] ili [email protected].

Svim učesnicima želimo mnogo sreće i zabave za vrijeme trajanja nagradne igre. Radujemo se Vašim fotografijama!

Glossa – centar za njemački jezik

PODIJELI