Vijesti Politika Posjeta delegacije opštine Srebrenica: Najviše o mogućnostima privredne saradnje

Posjeta delegacije opštine Srebrenica: Najviše o mogućnostima privredne saradnje

0

Opštinu Derventa juče je posjetila delegacija opštine Srebrenica na čelu sa načelnikom opštine Mladenom Grujičićem i razgovarala sa rukovodstvom opštine o mogućnostima saradnje dviju opština.

Načelnik Simić je goste upoznao sa trenutnim društveno-ekonomskim kretanjima na području opštine kao i o budućim planovima razvoja. Razmatrane su i mogućnosti o pomoći opštini Srebrenica, najviše u vidu pozitivnih iskustava opštine Derventa sa ciljem obezbjeđivanja bržeg razvoja Srebrenice kao i o uključivanju u ovaj proces ne samo opštine Derventa nego i drugih opština dobojske regije. Ipak, najviše se razgovaralo o mogućnostima privredne saradnje.

Pored načelnika opštine Milorada Simića, sastanku su prisustvovali zamjenik načelnika Siniša Jeftić, poslanik u Narodnoj skupštini Igor Žunić i odbornik Slaviša Đuraš.

Bio je ovo prvi sastanak rukovodstava dvije opštine pa je dogovoreno da je potrebno da se razgovori nastave i u narednom periodu.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here