Vijesti Najave i obavještenja Posljednja uloga Nebojše Glogovca: Film “Južni vetar” pred derventskom publikom – VIDEO

Posljednja uloga Nebojše Glogovca: Film “Južni vetar” pred derventskom publikom – VIDEO

0

Sedam dana nakon beogradske premijere i Dervenćani će imati priliku da pogledaju novo domaće filmsko ostvarenje „Južni vetar“. Film će biti prikazan u srijedu, 31. oktobra, u terminima u 18.15 i 20.30 časova. Cijena ulaznice je 4 KM.

Oslikavajući drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, režiser Miloš Avramović predstavio je život generacije koja nije lično iskusila devedesete, ali su se tragovi ovih godina i te kako osjetili u njihovim životima.

U životu Petra Maraša (Miloš Biković), pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov i Ivajlo Zahariev.

Ovo, inače, akciono ostvarenje zapravao je i posljednja uloga nedavno preminulog Nebojše Glogovca.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here