Vijesti Društvo Posljednje informacije: Nivo Ukrine i dalje opada, neprohodni pojedini putni pravci

Posljednje informacije: Nivo Ukrine i dalje opada, neprohodni pojedini putni pravci

0
Ukrina je juče ponovo priprijetila

Tokom noći došlo je do osjetnijeg pada nivoa Ukrine. Prema riječima Dragoljuba Kukića, šefa odsjeka Civilne zaštite opštine Derventa, Ukrina se povlači, nivo vode je od sinoć opao za pola metra, jutros je 2,40 m.

– I dalje je presječen put prema Jasencima, gdje je okruženo vodom tridesetak objekata, Rapćanima i put Novi Lužani-Begluci. Ekipe Civilne zaštite su na terenu i prate situaciju na poplavljenim područjima, poručuju iz Civilne zaštite.

U 10 časova izmjereni vodostaj bio je 225 centimetara, a u tom periodu i dalje nije bio prohodan put prema Kalenderovcima. Tokom noći nije bilo potrebe za evakuacijom ugroženog stanovništva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here