Vijesti Društvo Posthumno odlikovano osam derventskih boraca

Posthumno odlikovano osam derventskih boraca

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posthumno je odlikovao medaljom zasluga za narod stotinu poginulih boraca Vojske Republike Srpske, među kojima je i osam boraca iz Dervente.

Odlikovani su Boro (Dušan) Živković, Nedeljko (Savo) Milošević, Simeun (Kosta) Plavšić, Drago (Mile) Ćosić, Kosta (Milan) Veselinović, Nikola (Rajko)Vukmanović, Darko (Borko) Popović i Siniša (Branko) Simić. O terminu uručivanja odlikovanja porodice će biti naknadno obaviještene, rečeno je u Odsjeku za boračko-invalidsku zaštitu opštinske uprave Derventa.

Povodom Vidovdana Dodik je uručio više odlikovanja za humanitarno djelovanje i afirmaciju Republike Srpske među kojima su, između ostalih, Francuz Arno Gujon i košarkaš Slovenije Goran Dragić (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here