Vijesti Društvo Potpisan ugovor o realizaciji projekata vrijednih više od 230.000 maraka

Potpisan ugovor o realizaciji projekata vrijednih više od 230.000 maraka

0

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić i predstavnik „Geokop“ d.o.o. Siniša Ružojčić potpisali su II fazu Ugovora o izgradnji puteva, ulica i ostalih objekata vrijednosti 231.660 KM.

Drugom fazom predviđena je izgradnja dionica Čolići – Kostići u Gornjem Detlaku, rekonstrukcija dijelova ulice 16. Krajiške (dionice pored vulkanizerske radnje „Markuljević“, pored prodavnice „Stanić“ i pored kuće Stanojević), te izgradnja puteva u zaseoku Živkovići – Vukičevići u Donjoj Lupljanici, zaseoku Tadići u Velikoj Sočanici, prema Visećem mostu u Lužanima Bosanskim kao i dionice magistralni put – groblje (Kršići) u Miškovcima.

Takođe, predviđena je gradnja pristupnog puta u Crnči na dionici Popović Zlatko – Dom Crnča, te nasipanje igrališta FK Borac Osinja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here