Vijesti Društvo Potpisan ugovor o rekonstrukciji magistralnog puta kroz Industrijsku zonu

Potpisan ugovor o rekonstrukciji magistralnog puta kroz Industrijsku zonu

0

Jefimija Šerbić, ovlašteno lice Odjeljenja za stambeno-komunalnu oblast Gradske uprave Derventa, na 3. sjednici Skupštine grada Derventa rekla je da su JP Putevi Srpske potpisali ugovore sa izvođačima radova za realizaciju dva veća infrastrukturna projekta u Derventi.

Pored ugovora za izgradnju kružne raskrsnice kod BP „Nada“ i Retail centra o kojem smo ranije pisali, takođe je potpisan ugovor za rekonstrukciju dijela magistralnog puta od raskrsnice do Novog mosta.

Nakon izrade dokumentacije provedena je tenderska procedura i izabran je izvođač radova na kružnoj raskrsnici. Sa derventskim “Geokopom” je potpisan ugovor u novembru i čeka se uvođenje u posao, vjerovatno početkom građevinske sezone. Takođe, potpisan je ugovor i za rehabilitaciju dijela magistralnog puta kroz Industrijsku zonu od pomenute raskrsnice do Novog mosta sa “MG Mindom” oktobra prošle godine, a taj posao će početi nakon izgradnje kružne raskrsnice, otkrila je Šerbićeva.

Ona je dodala da je u planu Puteva Srpske i rehabilitacija dijela magistralnog puta od raskrsnice do pumpe “Kuzmanović”, ali da za to još uvijek nije raspisana tenderska procedura, kao i da je grad Derventa dobila saglasnost tog preduzeća za pripremu dokumentacije za izgradnju trotoara na dijelu magistrale prema preduzeću „Gatarić“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here