Vijesti Društvo Potpisan ugovor o sufinansiranju rekonstrukcije još jedne ulice

Potpisan ugovor o sufinansiranju rekonstrukcije još jedne ulice

0

Gradonačelnik Dervente Milorad Simić i savjetnik Federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica Amir Zahirović potisali su danas ugovor kojim će ovo ministarstvo sa 80 hiljada KM sufinansirati nastavak izgradnje saobraćajnice u ulici Marka Kraljevića.

Po Javnom pozivu, koje je raspisalo Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica za program pomoći održivog povratka “Izgradnja i sanacija infrastrukturnih i drugih objekata od značaja za širu društvenu zajednicu u mjestima povratka na prostoru BiH” u periodu 2022. i 2023. godina, Derventa je ispunila opšte i posebne uslove i kriterijume za finansiranje ovog projekta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here