Vijesti Društvo Potpisani ugovori: Ovih 10 putnih pravaca biće asfaltirano u narednih mjesec i...

Potpisani ugovori: Ovih 10 putnih pravaca biće asfaltirano u narednih mjesec i po dana

2

Načelnik opštine Milorad Simić i predstavnik preduzeća “Geokop” Savo Ružojčić potpisali su danas ugovore vrijedne oko 270.000 maraka za asfaltiranje ili nastavak asfaltiranja deset seoskih putnih pravaca predviđenim Planom kapitalnih investicija.

Simić je ovom prilikom naglasio da je posebno zadovoljstvo kada nakon proces javne nabavke najbolje bude domaće preduzeće, sa kojim lokalna zajednica ima samo pozitivna iskustva.

Radi se o pravcima koji se finansiraju sopstvenim novcem, a iako nisu veliki, velika su zadovoljstva mještana. Mi to radimo iz godine u godinu, u jednom kontinuitetu i taj doživljaj lijepo pravimo. Radi se od dijelu Kapitalnog budžeta koji iznosi oko 1,5 miliona maraka vlastitog novca, bez zaduženja, naglasio je Simić.

Izvođač radova je “Geokop”, a rok za završetak je 45 dana.

On je dodao i da nakon započinjanja izgradnje terena sa vještačkom podlogom, uskoro počinju i radovi na proširenju vrtića “Trol” i izgradnje parka “9. januar”.

Derventa Cafe

 

 

2 KOMENTARI

  1. To je pohvalno ali molimo vas da konačno u planove za asfaltiranje stavite i put Cerani – Prljača – Štrpci kako bi ljudi sa ovih područja lakše, bezbjednije i brže mogli stizati u Prnjavor odnosno do autoputa i dalje…kad već ne vodite brige o tome, da od vlade zatražite priključak. Nek vam za primjer bude opština Stanari koja je asfaltirala i obilježila mnoge puteve koji vode prema derventskoj i dobojskoj opštini. Ne zaboravite da putevi spajaju ljude.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here