Vijesti Društvo Potrebna pomoć mještana: Jedinica za podršku MUP-a Srpske i Oružane snage BiH...

Potrebna pomoć mještana: Jedinica za podršku MUP-a Srpske i Oružane snage BiH u potrazi za Pećićem

0

U potragu za nestalim Žarkom Pećićem od juče su se uključili i pripadnici Jedinca za podršku MUP-a Republike Srpske sa psom tragačem i detektorom baruta, s obzirom da je nestali sa sobom ponio lovačku pušku. Od danas su u potrazi i pripadnici Oružanih snaga BiH, a ranije je teren pretraživan i dronom.

Uključeni u potragu mole ovim putem da mještani područja iza benzinske pumpe “Kuzmanović” (Tetima, Đželinjak, Vrhovi, Lupljanica i druga naselja) još jednom provjere svoja imanja, bašte i pomoćne objekte radi eventualnog pronalaska nestalog.

Podsjećamo, Pećić je nestao u ranim jutarnjim časovima u nedjelju (19. maja), a na sebi je nosio je lovačke pantalone, zelenu jaknu i radnički mantil, a zbog medicinskog tretmana kojim je podvrgnut dezorjentisan je, dementan i nepredvidivog ponašanja.

U potragu su uključeni lovci, nadležne službe i dobrovoljci, a koristi se i dron.

Kamere na benzinskoj pumpi “Kuzmanović” su zabilježlie njegov prolazak oko jedan čas u nedjelju. Porodica moli sve koji ga primijete da se to prijave na broj telefona 065/712-411, odnosno policiji ili članovima LU “Motajica”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here