Vijesti Društvo Povezivanje civilnih i vojnih struktura: Održan Dan otvorenih vrata u kasarni “Zdravko...

Povezivanje civilnih i vojnih struktura: Održan Dan otvorenih vrata u kasarni “Zdravko Čelar” – FOTO

0

Povodom 1. decembra – Dana Oružanih snaga BiH, u derventskoj kasarni “Zdravko Čelar” održan je Dan otvorenih vrata, jedna od redovnih aktivnosti ove institucije.

Osim OS BiH, mališanima predškolskih ustanova i drugim zainteresovanim sugađanima, svoja operativna sredstva i sposobnosti predstavili su i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i Policijske stanice.

– Cilj manifestacije bio je predstavljanje opreme i sredstava kojima raspolaze Inžinjerski bataljon civilnom stanovnistvu, a u smislu korištenja istih kad se za tim ukaže potreba. Takođe, manifestacija služi i za priblizavanje civilnih i vojnih struktura radi što bolje saradnje jer smo mi svi dio jednog drustva. Za djecu je ovo bio poseban doživljaj jer su oživjeli svoja maštanja kad je riječ o vojnoj opremi, istakao je kapetan Miroslav Opačić.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here