Vijesti Društvo Povezivanje civilnih i vojnih struktura: Održan Dan otvorenih vrata u kasarni “Zdravko...

Povezivanje civilnih i vojnih struktura: Održan Dan otvorenih vrata u kasarni “Zdravko Čelar” – FOTO

0

Povodom 1. decembra – Dana Oružanih snaga BiH, u derventskoj kasarni “Zdravko Čelar” održan je Dan otvorenih vrata, jedna od redovnih aktivnosti ove institucije.

Osim OS BiH, mališanima predškolskih ustanova i drugim zainteresovanim sugađanima, svoja operativna sredstva i sposobnosti predstavili su i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i Policijske stanice.

– Cilj manifestacije bio je predstavljanje opreme i sredstava kojima raspolaze Inžinjerski bataljon civilnom stanovnistvu, a u smislu korištenja istih kad se za tim ukaže potreba. Takođe, manifestacija služi i za priblizavanje civilnih i vojnih struktura radi što bolje saradnje jer smo mi svi dio jednog drustva. Za djecu je ovo bio poseban doživljaj jer su oživjeli svoja maštanja kad je riječ o vojnoj opremi, istakao je kapetan Miroslav Opačić.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here