Vijesti Privreda Poziv poljoprivrednicima: “Agroposavina farm” organizuje ugovorenu proizvodnju kornišona

Poziv poljoprivrednicima: “Agroposavina farm” organizuje ugovorenu proizvodnju kornišona

0

Obavještavaju se svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači da će Poljoprivredna zadruga „Agroposavina farm“ sa p.o. Derventa organizovati ugovorenu proizvodnju krastavca kornišona.

Proizvodnja će se organizovati za poznatog kupca, uz obezbijeđene pakete repromaterijala i opreme za proizvodnju, a svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Derventa, čiji prihod ne prelazi 500 KM po članu domaćinstva, imaće mogućnost sufinansiranja repromaterijala za početni paket (start up) putem IFAD projekta razvoja ruralnog poslovanja na selu, namjenski planiranog za smanjenje siromaštva na selu.

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače da će imati mogućnost i zasnivanja organske proizvodnje povrća u zatvorenom prostoru putem zadruge uz obezbijeđenu edukaciju, pakovanje i plasman proizvoda.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači za sve informacije mogu se obratiti u prostorijama zadruge u Šantićevoj bb svakim radnim danom od 07:30 do 14:30 časova ili na telefone 053/312-090 i 053/312-091.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here