Vijesti Najave i obavještenja Poziv vozačima: Auto-škola “Gazela” organizuje pripremnu nastavu za “COD 95”

Poziv vozačima: Auto-škola “Gazela” organizuje pripremnu nastavu za “COD 95”

0

U subotu,  19. januara, sa početkom  u 10 časova, u Auto-školi „Gazela“ održaće se pripremna nastava za “COD 95”.

„COD 95“ je temeljna kvalifikacija za svakog vozača koji upravlja teretnim vozilima čija je najveća dozvoljena masa veća od 3.5 tone.

Ova kvalifikacija dobija se za prevoz robe ili za prevoz putnika.

Kada kandidat uspješno položi ispit, dobije diplomu, odnosno certifikat, da je kvalifikovan za međunarodni transport po propisima „COD 95“, koji se može prevesti na njemački ili engleski jezik. Sa tim certifikatom možete tražiti radnu vizu i zaposlenje u Sloveniji, Njemačkoj, Austriji i drugim zemljama u EU, kao profesionalni vozač u drumskom saobraćaju, kažu organizatori.

Sve potrebne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona +387 66 223 292 ili  na adresu e-pošte: [email protected]

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code