Vijesti Privreda Poziv zainteresovanim za pokretanje vlastite poslovne ideje, osigurana i bespovratna sredstva

Poziv zainteresovanim za pokretanje vlastite poslovne ideje, osigurana i bespovratna sredstva

0

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Krajina u okviru projekta „Unapređenje tržišta rada i povećanje zaposlenosti na području Sjeverne Krajine“ poziva sve zainteresovane osobe koji žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za učešće u programu podrške razvoju biznisa.

Projekat se realizuje u okviru programske šeme LEP II, koju finansira Evropska unija, a realizuje MOR, kao i projekta „Podrška i unapređenje preduzetničkih vještina nezaposlenih na području Sjeverne Krajine“ koji se realizuje u okviru projekta EU4BusnessRecovery koji finansira Evropska unija i Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke a zajednički provode GIZ, MOR i UNDP.

Pravo na učešće u programu podrške razvoja poslovnih ideja i poslovnih planova, imaju punoljetne osobe koje su registrovane na evidenciji nezaposlenih osoba Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske i koje žele registrovati novi biznis u lokalnim zajednicama: Derventa, Laktaši, Banja Luka, Gradiška, Čelinac ili Srbac. Prednost za učešće u procesu pružanja podrške razvoju poslovne ideje i biznisa, imaju žene, osobe do 35 godina i osobe sa invaliditetom.

Sve detalje konkursa pronađite na linku OVDJE!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here