Vijesti Sport Pred Tekstilcem “vruća” zima: Dosadašnja uprava se zahvaljuje na podršci, novih kandidata...

Pred Tekstilcem “vruća” zima: Dosadašnja uprava se zahvaljuje na podršci, novih kandidata za sada nema

0

Dosadašnja uprava FK Tekstilac zahvalila se na riječima podrške pristiglim od bivših i sadašnjih prvotimaca, kao i navijača derventskih “krojača”. 

Uprava fudbalskog kluba Tekstilac se iskreno zahvaljuje na toplim riječima podrške i zahvalnosti fudbalera FK Tekstilac, građana Dervente koje nam jasno govore da naš dosadašnji rad nije ostao neprimijećen i da smo u najmanju ruku napravili pozitivan pomak u razvoju i stabilnosti kluba i sporta uopšte, stoji u saopštenju.

Želja im je da se započeti pozitivni procesi u klubu nastave i omoguće da se FK Tekstilac razvije do ozbiljnog i stabilnog premijeligaša, tako da će podržati kandidate koji su “istinski zaljubljenici spremni da ulože svoje znanje, vrijeme, pozitivu energiju i lični autoritet u unaprijeđenje razvoja našeg kluba”, a među njima i Duška Reljića, stoji u saopštenju.

Iako je u javnosti figurisao kao jedan od nasljednika sadašnje uprave, vlasnik “Frukta Trejda” Duško Reljić rekao je za naš portal da on “nije ništa dogovorio”, te da “nije spreman za takvo nešto”.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code