Vijesti Sport Predrag Drinić novi predsjednik FK Tekstilac  – FOTO

Predrag Drinić novi predsjednik FK Tekstilac  – FOTO

0
Foto: Nikola Kulaga

Novi predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Tekstilac je Predrag Drinić, potvrđeno je na večerašnjoj sjednici.

Drinić je izabran kao kandidat radne grupe i privrednika okupljenih oko Duška Reljića, koji će, zajedno sa Simom Đukićem, Milankom Baleševićem, Zlatkom Šogorovićem i Đokom Tominčićem, činiti Upravni odbor kluba. U ovaj organ naknadno će biti kooptirana još dva člana.

Predjsednik kluba Predrag Drinić i Milorad Subić

Drinić se nakon izbora posebno zahvalio dosadašnjim članovima uprave Bojku Gatariću i Savi Ružojčiću, za koje je rekao da su „podigli ljestvicu visoko“.

Velika mi je čast što sam ovu funkciju preuzeo u godini kada klub puni 100 godina postojanja. Mi smo okupili grupu ljudi sa kojima ćemo nastojati ostvariti naše ciljeve, istakao je novi predsjednik kluba.

>> Tekstilac počeo pripreme sa četiri novajlije (opširnije OVDJE)

Duško Reljić, jedan od najvećih dosadašnjih i najveći budući privatni finansijer, naglasio je da se klub nalazi u dosta teškoj finansijskoj i rezultatskoj poziciji, ali da je odlučio da zbog važnog klupskog jubileja nastavi sa još značajnijom podrškom. Iako je figurisao kao potencijalni predsjednik, Reljić je rekao da zbog poslovnih obaveza tu ulogu nije mogao preuzeti.

Na sjednici je konstantovano da će zbog svih poteškoća u kojima se klub nalazi biti potrebno obezbijediti značajna finansijska sredstva za očuvanje prvoligaškog statusa, što je primarni takmičarski cilj.

U ime Opštinske uprave Derventa sjednici je prisustvovao Slaven Pašalić.

Foto: Nikola Kulaga

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here