Vijesti Predsjedništvo zasjedalo u Derventi: Ujedinjena Srpska započela pripreme za Opšte izbore

Predsjedništvo zasjedalo u Derventi: Ujedinjena Srpska započela pripreme za Opšte izbore

0

U Derventi je juče održana zatvorena sjednica Predsjedništva Ujedinjene Srpske na kojoj je prisustvovao i predsjednik stranke dr Nenad Stevandić.

Na sjednici se razgovaralo o pripremama za Opšte izbore, pripremama za Skupštinu Ujedinjene Srpske koja će biti održana u nedjelju, 22. maja u Banjoj Luci, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH.

Formiran je Glavni izborni štab, a za šefa Štaba izabran je Neven Stanić, generalni sekretar partije. Formirane su liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH i koordinacioni odbori za sve izborne jedinice, navodi se u saopštenju ove stranke.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here