Vijesti Kultura i obrazovanje Priredbama, radionicama i izložbama učenici OŠ “19. april” obilježili završetak polugodišta –...

Priredbama, radionicama i izložbama učenici OŠ “19. april” obilježili završetak polugodišta – FOTO/VIDEO

0

Pozorišne predstave, priredbe, slatke radionice, osmjesi, radost i pokloni Deda Mraza ispunjavali su OŠ „19. aprli“ i područna odjeljenja u Agićima, Miškovcima, Kostrešu i Trstencima poslednjeg dana prvog polugodišta.

Na sjednici Nastavničkog vijeća sumirali smo rezultate i konstatovali da smo imali uspješno polugodište, saopšteno je iz ove škole.

Deda Mraz je bio vrijedan cijeli dan i posjetio nas je i danas. Najmlađoj djeci naših radnika poklonio je paketiće koje je pripremila Sindikalna organizacija naše škole, čiji je predsjednik Miroslav Bešlić. Svim našim učenicima i njihovim roditeljima želimo srećnu 2022.godinu, puno zdravlja, sreće i trenutaka za pamćenje, poručuju iz OŠ „19. april“.

Posebna praznična atmosfera bila je u područnoj školi u Trstencima gdje su učenici pripremili novogodišnju priredbu, a mještanin Brane Lugonjić ih je za dobar uspjeh nagradio paketićima.

Učenici centralne škole i područnih škola zajedno sa drugarima iz produženog boravka su prazničnih dana bili vrijedni i u novogodišnjem raspoloženju te su priredili izložbe svojih radova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here