Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavili svoje usluge: “Glossa centar za njemački jezik” učesnik Sajma privrede po...

Predstavili svoje usluge: “Glossa centar za njemački jezik” učesnik Sajma privrede po treći put

5

Zaposlenici “Glossa – centar za njemački jezik” Derventa predstavili su usluge ove ustanove i posjetiocima 13. Sajma privrede i turizma u Derventi. 

Ovo je još jedan u nizu događaja na kojem su zainteresovani upoznati o “Glossinim” kursevima, ali i programima poput “Glossa Online”, “Glossa Sommer”, “Glossa Translate” i sičnim.

– Naša želja je bila da Dervenćane, putem ovog događaja, upoznamo sa programom kurseva njemackog jezika, kao i o drugim aktivnostima i sadržajima koje nas Centar ima u ponudi. iza nas je uspješno predstavljanje i zahvalni smo domaćinima na ukazanoj prilici, poručuju iz “Glosse”, dodajući da oni već treći put učestvuju u ovoj manifestaciji.

Za zainteresovane polaznike bili su pripremljeni i posebni sajamski popusti, a iz “Glosse” poručuju da je zvanični upisni rok upravo počeo.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem telefona na 066 848 261, na mail [email protected] ili lično u našim prostorijama svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časa u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

Derventa Cafe

5 KOMENTARI

  1. Kako baš izabraste da reklamirate ovu Glossu koja, zamislite, po treći put učestvuje na sajmu privrede?
    Pa toliko drugih učesnika je bilo, zanatlija, pčelara, raznih drugih većih ili manjih firmi, banaka, ustanova, itd. itd., koji učestvuju ne po treći, već po trinaesti put na sajmu, pa ništa…..
    Ne kažem, za današnju omladinu možda je učenje njemačkog važnije od bilo čega drugog, niti imam nešto protiv Glosse, ljudi su prvi uvidjeli na čemu mogu uzeti novac na brzinu i svaka im čast, ali imajte obzira i prema onim koji ovdje nastoje da nešto proizvedu i ostvare.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here