Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavljamo najuspješnije maturante: Jelena Kuzmanović, učenik generacije Stručne i tehničke škole

Predstavljamo najuspješnije maturante: Jelena Kuzmanović, učenik generacije Stručne i tehničke škole

0

Učenik generacije među đacima četverogodišnjih zanimanja derventske Stručne i tehničke škole je maturantkinja poslovno-pravnog smjera Jelena Kuzmanović.

Ova svestrana djevojka, pored odličnog uspjeha, učesnik je brojnih vannastavnih i humanitarnih aktivnosti, te predsjednica Savjeta učenika ove škole.

Na upis u ovaj smjer značajan uticaj imali su i roditelji, koji su i sami vezani za ovu struku, kaže Jelena.

Uvijek me zanimalo i interesovalo sve vezano za privređivanje i poslovanje. Pronašla sam se u toj školi i definitivno dobila ono što sam očekivala od ove škole, možda čak i više, ističe mlada maturantkinja.

Za postizanje odličnih rezultata u svakoj školi potreban je trud i rad, pa ni Jelenin primjer nije izuzetak.

Kada te predmeti i nastava zanimaju sve odmah ide mnogo lakše, pa tada škola više nije muka. Tokom školovanja sam učestvovala na mnogim takmičenjima i na kojima sam osvajala zahvalnice, priznanja i diplome. Učestvovala u mnogim vannastavnim aktivnostima, posebno humanitarnim, a kao predsjednik Savjeta učenika trudila sam se da našu školu predstavim najbolje što mogu, naglašava Jelena.

Kao i sve njene kolege, školu će pamtiti samo po dobru, po najboljim i najljepšim danima, druženjima i dešavanjima, dok se sve ostalo brzo zaboravi.

Planiram da upišem ekonomski fakultet u Austriji, tačnije u Gracu. U svakom slučaju planiram da nastavim školovanje u istoj struci, za kraj će ova svestrana djevojka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here