Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavljamo najuspješnije maturante: Vanja Pijetlović, učenik generacije trogodišnjih zanimanja Stručne i tehničke...

Predstavljamo najuspješnije maturante: Vanja Pijetlović, učenik generacije trogodišnjih zanimanja Stručne i tehničke škole

0

Crnčanka Vanja Pijetlović učenik je generacije trogodišnjih zanimanja Stručne i tehničke škole. Ova mlada djevojka, nakon završene osnovne škole u Osinji, odlučila je da njeno buduće zanimanje bude kuvar.

A da nije pogriješila svjedoči i ova nagrada kojom je ova obrazovna ustanova posebno cijenila njen uspjeh. Kako kaže, izbor srednje škole za nju je bio jednostavan, jer već od ranije jako voli kuvanje – svoju buduću profesiju.

Jako volim kuvati i to je bio najvažniji razlog zbog kojeg sam upisala ugostiteljsku školu. Srednjom školom sam prezadovoljna, jako brzo su mi prošle ove tri godine. Mnogo sam učila i trudila se da naučim što više, što je i dokazano ovim priznanjem. To što sam učenik generacije mnogo mi znači, velika je stvar za mene i jako sam srećna, naglašava Vanja.

Iz škole nosi lijepa sjećanja na sva prijateljstva i druženja na praktičnoj nastavi, kako sa prijateljima tako i sa profesorima, od kojih je naučila mnogo toga, kako u kuvanju, tako i disciplini i odnosu prema poslu.

U toku školovanja veliku podršku i pomoć smo imali od svih profesora, kojima želim da se zahvalim, a posebno razrednici Vesni Lepir koja je uvijek bila uz mene. U narednom periodu želim pronaći dobar posao na kojem mogu primjeniti usvojena znanja i dalje se usavršavati, ističe mlada maturantkinja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here