Vijesti Kultura i obrazovanje Predstavljamo zanimanja SŠC “Mihajlo Pupin”: Zašto postati tehničar elektroenergetike?

Predstavljamo zanimanja SŠC “Mihajlo Pupin”: Zašto postati tehničar elektroenergetike?

0

Učenici devetih razreda pokazuju veliko interesovanje za upis u četvorogodišnje zanimanje tehničar elektroenergetike u okviru elektrotehničke škole koja pripada JU SŠC “Mihajlo Pupin”.

Završetkom školovanja tehničar elektroenergetike stiče znanja koja mu omogućavaju pronalaženje zaposlenja u privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, prenosom, distribucijom i korištenjem električne energije.

Završetkom srednjoškolskog obrazovanja otvara se mogućnost upisa na fakultet. Tehničar elektroenergetike može pokrenuti vlastiti posao kroz ugradnju električnih instalacija, popravak i održavanje električnih uređaja i slično. Sva zanimanja iz oblasti elektroenergetike omogućavaju dobru zaradu,brzo zaposlenje i mogućnost dodatnog usavršavanja, saopšteno je iz SŠC “Mihajlo Pupin”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here