Vijesti Privreda “Arkonimo” nudi u zakup proizvodno-skladišni prostor površine 1.300 m2 sa mogućnošću proširenja

“Arkonimo” nudi u zakup proizvodno-skladišni prostor površine 1.300 m2 sa mogućnošću proširenja

0

Preduzeće Arkonimo d.o.o. sa sjedištem u Derventi, ulica Kninska broj 12, donosi odluku o:

“Izdavanju u zakup dijela hale”, koja se nalazi u sklopu poslovnog kompleksa Arkonimo d.o.o.

Poslovni objekat je kompletno renoviran krajem 2017. godine.

Samim renoviranjem, od tada ovaj dio Industrijske zone dobija potpuno novi sjaj.

Detalji o dijelu hale koji se izdaje:

U sklopu poslovnog kompleksa Arkonimo d.o.o, postoji mogućnost kombinovanja, tj. hala je podijeljena iz vise dijelova. Hala posjeduje upravni dio, te prostor bilo za proizvodnu djelatnost ili skladištenje robe.

Upravni dio sastoji se od više kancelarija, od kojih su u dijelu hale koja se izdaje smještene 4 kancelarije, ukupne površine oko 55 m2, dok je dio koji je slobodan proizvodno/skladišni prostor površine 1.300 m2 sa mogućnošcu proširenja do 4000 m2.

Kancelarije su upotpunosti renovirane, namješetene su i spremne za korištenje. U upravnom dijelu rijeseno je i pitanje grijanja, kao i hlađenje ljeti. Postoji mogućnost i grijanja hale (zavisi od potrebe i uslova rada). Svaki dio hale ima svoj poseban električni sat za mjerenje potrošnje elektricne energije.

Gdje se nalazimo?

Objekat se nalazi u Derventi, u srcu Industrijske zone, atraktivnog i modernog izgleda, vidljiv direktno sa desne strane magistralnog puta iz pravca Bosanskog Broda prema Banja Luci. Nalazi se na 25 km od graničnog prelaza Bosanski Brod, 90 km od Banja Luke, te 30 km od priključka autoputa “9 januar” u Prnjavoru.

Objekat je infrastrukturno vezan za postojeću elektro, telekomunikacionu, te vodovodnu gradsku mrežu. Posjeduje novu sopstvenu trafo stanicu, optički brzi internet, videonadzor, te vlastito obezbjeđenje hale od 00-24. Na kompletnoj hali postavljena su i nova sekciona vrata sa dvije strane hale, te su izgradjene nove rampe na dokovima za utovar/istovar robe sa kako malih tako i velikih kamiona.

Lokaciju firme možete pronaći na linku ispod: https://goo.gl/maps/icKRh7QDkSnVsV5z8.

Za više informacija možete da se obratite direktno na broj: +387 65 978 189.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here