Vijesti Razno Pregled najčitanijih vijesti na portalu Derventa Cafe

Pregled najčitanijih vijesti na portalu Derventa Cafe

2

DerventaCafe

Pripremili smo i pregled najčitanijih vijesti na našem portalu u zadnjih sedam dana.

Najčitanija objava u tom periodu bila je reportaža o osinjskom ugostitelju Milivoju Kršiću, koja je privukla pažnju gotovo 10.000 čitalaca. Oko 4.500 čitanja imala je i priča o Milici Nikić, budućoj meteorologinji.

Očekivano, najveću pažnju Dervenćana privukla su vijesti o izručenju Azre Bašić iz SAD-a, odnosno način na koji su joj porodice žrtava ušle u trag. Ove dvije vijesti imale su zajedno oko 16.500 posjeta.

Čitaoce portala, njih oko 6.000, zanimale su i pojedinosti oko požara u kojem je izgorio kiosk “Saša” na Tromeđi.

Više od 4.000 čitanja imali su i tekstovi o posjeti predstavnika njemačkog brenda “Liqui Moly” derventskom autoservisu “Bato” (više od 4.800), te o budućim planovima fitnes kluba u Sportskoj dvorani (više od 4.200).

Najčitanija vijest iz rubrike kultura je najava gostovanja predstave “Hotlajn” u kojoj glumi Mirka Vasiljević (2.800+), najčitanija vijest iz sporta tiče se najnovijih informacija o turniru “Derventa Nektar futsal” (2.500), dok je najčitanija politička vijest ona o terminu konstitutivne sjednice Skupštine opštine (2.300+).

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Da li ova fotografija znaci: Okretanje ledja “Derventa.cafe” citaocima.
    Urednice, dobronamjerno kritikujem…

  2. Vidim da niste promijenili ovu sliku. Ocito se nismo razumjeli.
    Ako se fotografija moze dvosmisleno tumaciti, govorim u smislu kvaliteta ovoga portala, onda bi je mozda trebalo makuti. Vasa odluka
    LP

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here