Vijesti Društvo Pregled najčitanijih ovosedmičnih vijesti na portalu Derventa Cafe

Pregled najčitanijih ovosedmičnih vijesti na portalu Derventa Cafe

0

najcitanije

Pregled najčitanijih vijesti na našem portalu u zadnjih sedam dana.

Najviše pažnje naših čitalaca, njih gotovo 11.000, privukla je saobraćajna nesreća sa smrtnim posljedicama našeg sugrađanina, kao i potresna ispovjest banjalučke novinarke Nine Radić o susretu sa Dervenćankom, žrtvom stravičnog silovanja (8.600+). Više od 4.000 čitalaca imala je i presuda napadaču na kalenderovačkog sveštenika Savu Todorovića.

Ipak, Dervenćane su privukle i pozitivne vijesti, poput otvaranja prvog “Kort marketa” u Srbiji (gotovo 8.000), uspješnih priča iz Kluba za traženje posla (7.600+), te prve derventske prodavnice za pravoslavne vjernike (7.000).

Više od 6.800 posjeta dobio je tekst o renoviranoj roštiljnici “Savković”, dok je poziv na proslavu Nove godine na Babinom brdu čitalo više od 4.600 posjetilac.

Početak najznačajnijeg sportskog događaja godine, turnira Derventa Nektar futsal, najčitaniji je sportski članak (6.100+), dok je rezime prvoligaške polusezone FK Tekstilac Kort privukao 2.800+ ljubitelja fudbala.

Posjeta poljske delegacije opštini Derventa najčitanija je politička vijest (3100+).

Ranije najčitanije vijesti pronađite OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here