Vijesti Najave i obavještenja Prekid u isporuci električne energije u južnom dijelu opštine

Prekid u isporuci električne energije u južnom dijelu opštine

0

Radna jedinica Derventa obavještava kupce električne energije sa šireg područja opštine Derventa da će u utorak (16.05.2017. godine) biti izvedeni planirani radovi na elektroenergetskim objektima čvorne TS 35/10 kV Modran tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne enerrije.

U periodu od 8.00 do 9.00 časova bez električne energije ostaće Gornji i Donji Cerani, Osinja, Pojezna, Mišinci, Mala Sočanica, dio Velike Sočanice i Modrana.

Istog dana, od 8.00 do 8.30 časova bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Gradina, Velika, Dažnica i veći dio naselja Modran.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđjenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog, poručuju iz Radne jedinice Derventa.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here