Vijesti Društvo Otkriven uzrok jučerašnjeg prekida u snabdjevanju vodom i električnom energijom

Otkriven uzrok jučerašnjeg prekida u snabdjevanju vodom i električnom energijom

0

Do prekida u vodosnabdijevanju korisnika koji se snabdijevaju vodom sa izvorišta Bilića Vrelo tokom jučerašnjeg dana došlo je zbog pada stabla na dalekovod u blizini navedenog izvorišta čime je prekinuto napajanje pumpi električnom energijom, kažu u “Komunalcu”.

O navedenom događaju “Elektro Doboj” nas je obavijestio juče u predvečernjim časovima tako da se nije radilo o planiranom prekidu, inače bi u suprotnom obavijestili potrošače, ističu u “Komunalcu”.

– Naime, staro i suvo stablo je palo na dalekovod u blizini navedenog izvorišta i prekinulo napajanje pumpi električnom energijom, a što je za posljedicu imalo prekid u vodosnabdijevanju korisnika koji se snabdijevaju sa izvorišta Bilića Vrelo, stoji u saopštenju.

Problem je otklonjen juče u večernjim časovima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here