Vijesti Društvo Premijer Radovan Višković svečano otvara 15. Sajam privrede i turizma u Derventi

Premijer Radovan Višković svečano otvara 15. Sajam privrede i turizma u Derventi

0

Petnaesti Sajam privrede i turizma svečano će otvoriti predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, kažu u Sportskom centru Derventa, koji zajedno sa saorganizatorima iz Turističke organizacije našeg grada organizuju najveću privrednu manifestaciju u našem gradu.

Kao i do sada, Sajam će se održati u okviru Velikogospojinkih svečanosti, i to u periodu od 25. do 27. avgusta.

Kao i na prethodnim sajmovima očekuje se učešće preko 100 izlagača iz raznih oblasti privrede i veliki broj posjetilaca. Sajam će biti otvoren za posjetioce od srijede već od 10 časova, a svečano otvaranje predviđeno je u 17 časova, kažu organizatori.

Pored premijera Viškovića, potvrđen je dolazak ministra privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslava Petričevića i ministra trgovine i turizma Suzane Gašić.

Podsjećamo, trodnevna manifestacija odvija se na površini od 3.200 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora, uz brojne popratne sadržaje.

Sajam će se ove godine održati uz pokroviteljstvo Vlade Republike Srpske i gradonačelnika Dervente Milorada Simića.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here