Vijesti Hronika Preminuo novinar Boško Jelić

Preminuo novinar Boško Jelić

0

U Doboju je 12.7.2013.godine, u 77. godini života preminuo Dervenćanin Boško Jelić, poznati novinar i profesor, koji je ostavio dubok trag pod ovim podnebljem. Vrijeme koje je proveo u RO “Glas komuna i Radio Doboj” zabilježeno je na stranicama lista Glas komuna i magnetofonskim vrpcama u Radio Doboju.

Preminuo novinar

„Sa Zdravkom Neškovićem bio je idejni tvorac okupljanja izvođača izvorne muzike i urednik prvih ploča, jedinstvenih u Jugoslaviji. Kasnije, na TV Sarajevo bio je hroničar svih zbivanja na dobojskom regionu.

Za sve što je uradio, a posebno što je svoje bogato novinarsko iskustvo prenosio na mlađe snage, neka mu je vječna slava i hvala!” napisao  je Slobodan Babić iz Doboja, nakon saznanja tužne vijesti.

Sahrana Boška Jelića je u nedelju u Derventi u 16 sati.

Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here