Vijesti Hronika Pretresen stan i automobili lica osumnjičenog za zelenašenje – VIDEO

Pretresen stan i automobili lica osumnjičenog za zelenašenje – VIDEO

1

Službenici Policijske stanice Derventa, prošlog petka su, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres stana i putničkih automobila koje koristi lice inicijala B.M. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je navedeno lice izvršilo krivična djela „zelenaštvo“, „protivpravno lišenje slobode“ i „tjelesna povreda“.

Prilikom navedenog pretresa pronađeni su i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Za lice inicijala B.M. postoji osnov sumnje da je u vremenskom periodu od 2018. godine do danas, prilikom davanja novca na zajam, iskoristilo teško imovinsko stanje oštećenih lica te za sebe ugovorilo i pribavilo protivpravnu imovinsku korist. Takođe za navedeno lice postoji osnov sumnje da je u više navrata uputilo prijetnje oštećenim licima zbog vraćanja preostalog duga te da je jedno oštećeno lice uguralo u svoj putnički automobil, odvezlo na određenu lokakciju nakon čega je istom nanijelo tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

S obzirom da je krivično djelo „zelenaštvo“ specifično krivično djelo koje građani rijetko ili nikako ne prijavljuju, te u slučaju da postoje građani koji su oštećeni ovom vrstom krivičnog djela, ovim putem ih pozivamo da slučaj prijave policiji, navodi se u saopštenju.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here