Vijesti Hronika Pretresi i hapšenja osumnjičenih za razbojništvo

Pretresi i hapšenja osumnjičenih za razbojništvo

4

Službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode dvojicu Dervenćana osumnjičenih za razbojništvo.

Lice A.L. je uhapšeno u petak, a D.Š. u nedjelju.

Policijskoj stanici Derventa je u nedjelju oko 16 časova prijavljeno je su dva maskirana lica ušla u porodičnu kuću vlasništvo lica inicijala N.S. iz Dervente te na istog fizički nasrula, nakon čega su otuđila novac u većem iznosu a potom se udaljila sa lica mjesta u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Na osnovu naredbe nadležnog suda izvršeni su pretresi dva stambena objekta i tri putnička automobila koja koriste navedena lica prilikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Rad po navedenom nastavljaju policijski službenici Policijske stanice Derventa zajedno sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Samo ako nisu povezani sa policajcima trebalo bi da ih pronađu,a ako su umiješani kradljivci iz policije to će se legalizovati.Mene su krali više puta i policija neće da otkrije lopove a Derventa je mala sredina i zna se ko sve krade.

  2. Sličan se sličnom raduje, uvijek je tako bilo. Derventska policija je zmijsko gnijezdo. Štite lopove, kradljivce, psihopate jer im ti isti plaćaju kave, pive (namjerno pive) i čašćavaju ih krivolovljenom divljači. Ko je nama kriv što mi to ne radimo? Tad bi bilo “pravde” i za nas.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here