Vijesti Društvo Obnavljanje puteva starijih od 30 godina: Rekonstrukcije dva važna pravaca do kraja...

Obnavljanje puteva starijih od 30 godina: Rekonstrukcije dva važna pravaca do kraja sedmice

2

Do kraja sedmice biće završena rekonstrukcija putnih pravaca Debela obala – Dželinjak i Provalija – Tri kruške, za koje je izdvojeno 780.000, odnosno 435.000 maraka, rečeno je u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove.

Juče je asfaltiran prvi od oko 3,1 kilometra puta od Provalije prema Crnči i ti radovi se nastavljaju predviđenom dinamikom. Pored ovog pravca, do kraja sedmice biće okončani radovi i na 5,2 km dugoj dionici Debela obala – Dželinjak, stoji u saopštenju.

Po završetku radova na ovom putnom pravcu krenuće se u realizaciju rekonstrukcije i sanacije putnih pravaca Osinja-Pojezna i Begluci-Kostreš.

Projekat obnavljanja putnih pravaca starijih od 30 godina vrijedan je 1.350.000 maraka obezbijeđenih iz dugoročnog kreditnog zaduženja.

Derveta Cafe

2 KOMENTARI

  1. Dali bi se neko sjetio sela Novi Lužani,Matići nam put podrobiše sa bagerima i kamionima,put nam niko ne kosi,rupe na asfaltu,autobus nemamo za đake ,poplave su kod nas redovne.Nema nas puno.I mi imamo 4 pala borca Republike Srpske ,a ostali svi bili na prvoj liniji odbrane.Mislim da je to sramota našeg društva.

  2. Takodje put prema Trstencima,tj komplet Trstenci to je uzas! Samo se prave zakrpe a niko se ne bi sjetio presvuci komplet dionicu tog puta,sramota!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here