Vijesti Sport Omladinski pogon FK Tekstilac: Pridružite se najvećoj sportskoj porodici u gradu!

Omladinski pogon FK Tekstilac: Pridružite se najvećoj sportskoj porodici u gradu!

0

Omladinski pogon FK „Tekstilac“ upisuje nove članove.

Omladinski pogon derventskog prvoligaša sastoji se od pet takmičastskih selekcija i Škole fudbala koja okuplja najmlađe fudbalere, a ukupno broje oko 180 članova.

Najstarije selekcije juniora /2004-05/ i kadeta /2006-07/ takmiče se u Omladinskoj ligi BiH, dok pionirska selekcija /2008-09/, predpionirska selekcija /2010/ i pjetlići /2011-12/ nastupaju u Kvalitetnoj ligi ligu Republike Srpske.

U Školi fudbala treniraju dječaci rođena u periodu od 2013. do 2016. godine koje u toku godine igraju turnire i prijateljske utakmice, a tokom zimskog perioda dvoransku regionalnu „Zimsku ligu“.

Svi dječaci koje žele da se uključe u rad, da uživaju u fudbalu, u druženju sa vršnjacima te da nauče fudbalske vještine su dobrodošli u naš klub sa stogodišnjom tradicijom koji je zadnjih godina dosta uložio u infrastrukturu i bolje uslove za trenažni proces, kažu u derventskom prvoligašu.

Zainteresovani dječaci mogu doći svakog dana na teren FK Tekstilac s umjetnom podlogom od 18 do 21 čas, dobiti informacije na telefon 065 644509 ili putem ejsbuk stranice FK Tekstilac – omladinski pogon.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here