Vijesti Hronika Prijavio nestanak kume sa kojom je bio u emotivnoj vezi

Prijavio nestanak kume sa kojom je bio u emotivnoj vezi

0

Policija u Derventi istražuje misteriozni slučaj nestanka M.V. (43), čiji je nestanak prijavio je njen kum M.B. (55), sa kojim je zadnjih mjeseci bila u ljubavnoj vezi, saznaje „EuroBlic“.

Prema našim informacijama, ovaj slučaj zbunjuje i inspektore koji rade na njemu, jer sa sigurnošću ne mogu još utvrditi o čemu je riječ.

U Policijskoj upravi Doboj su nam potvrdili, navodeći inicijale, da je M.B. 23. septembra došao u policijsku stanicu i prijavio da je nestala njegova kuma.

On je policajcima ispričao da ju je posljednji put vidio 11. septembra kada se udaljilja od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. On je ispričao i kako ona fizički izgleda i šta je taj dan imala od odjeće na sebi, potvrdili su u policiji „EuroBlicu“.

Prema našim saznanjima, policija je odmah pokrenula istragu, ali u ovom slučaju postoji dosta otvorenih pitanja.

Policija je odmah upućena do kuće gdje je ona živjela, u selu Živinice kod Dervente i potvrdili su da je nema. Istraga je pokrenuta i u toku su provjere šta se u ovom slučaju desilo, kaže izvor „EuroBlica“ iz policije.

Inspektori još uvijek sa sigurnošću ne mogu utvrditi šta se desilo u ovom slučaju.

Slučaj je prava misterija za sve u Derventi, jer niko ne zna šta se tačno krije iza ove prijave. M.B. je prijavio da je ona nestala i to je moguće, odnosno nije isključena mogućnost da je ona negdje odlutala. Međutim, nije isključena ni mogućnost da je ona pobjegla od M.B. i da se negdje krije od njega, pojašnjava sagovornik ovog dnevnog lista.

Problem je što je policija kontaktirala sa drugim članovima porodice nestale žene, ali oni ne žele da sarađuju i da pričaju sa policijom.

Izvor „EuroBlica“ je pojasnio da su M.B. i M.V. kumovi, a da je početkom ove godine umro njen muž.

M.B. je tada išao do nje da joj pomogne nakon suprugove smrti i od tada su njih dvoje u emotivnoj vezi. Međutim, ni u ovoj vezi nije teklo med i mlijeko. Oboje vole popiti malo više alkohola, pa je često bilo svađa između njih, ističe izvor „EuroBlica“.

Prema njegovim riječima, upravo je alkohol bio čest motiv svađe i sukoba između njih, pa policija vjeruje da postoji i šansa da je onda pobjegla od M.B. i da se negdje krije.

Inspektorima je i čudno što je on ovaj slučaj prijavio tek nakon 12 dana. Da je ranije prijavio svakako bi lakše bilo inspektorima da dođu do određenih tragova i dokaza koji bi mogli pomoći u njenom pronalasku. Ovako je prošlo previše vremena, pa je otežan posao, kaže pomenuti izvor.

Mještani Dervente sa kojima su novinari „EuroBlica“ razgovarali kažu da su svi upoznati sa ovim slučajem i da ih sve podsjeća na neku špansku sapunicu.

M.B. je poznat kao neko ko voli više popiti, a isto kažu za tu njegovu djevojku. On je navodno bio kum njima na vjenčanju, a ubrzo nakon što je umro njen muž, njih dvoje su završili u ljubavnoj vezi. To je svima bilo čudno, ali i smiješno, istakao je jedan od mještana.

Dodaje da su svi to komentarisali, jer kaže da je svima bilo zanimljivo to što je M.B. u emotivnoj vezi sa svojom kumom.

Mještani sela iz kojeg je M.V. ističu da su primijetili da je danima nema kući da im je to bilo sumnjivo.

Znala sam da je u vezi sa M.B. i da je često bilo sukoba između njih. Kod nas u selu se svašta priča. Mnogo je tu sumnjivih stvari, svi znaju da je volio popiti i što je čekao toliko vremena da prijavi da je nema, kaže jedna od poznanica nestale žene.

EuroBlic

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here